måndag, augusti 14, 2006

Specificering till fadderhunkarna

Det har strömmat in så otroligt många ansökningar till att få bli fadder så för vårt barns skull så känner jag att vissa förtydligande bör göras.

För det första, de två kvinnorna som är faddrar till vårt andra barn och som även går under benämningen Amerikamostrarna är förutom snygga, trevliga, världsvana och kloka även väldigt mycket i behov av varsin kärleksfull och trogen man som vet hur man för i sig i sociala somanhang och som besitter god rytm och taktkänsla för kommande buggkurser och bröllopsvals. Den ena kvinnan ser ni på bild ett par blogginlägg neråt, iklädd sin nya Suomidress. Den andra har inte fastnat på bild på sistone, men någon Suomidress har hon inte, det kan jag försäkra er om.

Dina plikter som fadder är att garantera att vår son får goda kristna värderingar, vilket i praktiken innebär att du kommer att ge honom presenter i tid och otid, så räkna med visst ekonomiskt svinn.

Så där ja, nu kan det inte kvarstå några frågetecken. Seså, sätt i gång och skriv en kort presentation och bifoga foto. Inte för att vi är utseendefixerade utan för att vi helt enkelt tycker att det är trevligt att se vem vi pratar med.

Inga kommentarer: